Contacteer ons nu: 054 44 00 22

Geen scheurtjes en boorgaten meer!

Gyproc plamuren: Mooie egalisering van de oppervlakte

Nadat de gipsplaten geplaatst zijn, moeten de voegen tussen deze platen geplamuurd worden. Dit is van uitermate belang voor de verdere afwerking van de muur. Voor het plamuren van gyproc in Geraardsbergen is Thiels Deco een ervaren partner die met geduld en oog voor detail werkt.

Brandveilig

Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw zijn gipsplaten of gyprocwanden zeer geschikt en ideaal om mee te werken. Deze platen zijn brandveilig, verschillend in design met uitgebreide keuzemogelijkheden én bovendien ook snel geplaatst.

Egalisering oppervlakte

Plamuren is noodzakelijk zowel in nieuwbouw als bij renovatie. Hoe beter de oppervlakte geëgaliseerd is, hoe mooier het eindresultaat zal zijn. Scheurtjes en boorgaten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De oppervlakte is terug als nieuw.

Contact

Met twee grondlagen en één eindlaag zorgt Thiels Deco voor het beoogde resultaat. Na de vereiste droogtijd kan er naar hartelust worden geschuurd en geschilderd. Voor bijkomende informatie over gyprocwerken of het plamuren van uw woning, aarzel niet om contact op te nemen.