Contacteer ons nu: 054 44 00 22

Behangpapier is hipper dan ooit!

Professionele en ervaren behanger

Behangen is weer in de mode. Nadat verven jarenlang de kroon heeft overgenomen, wordt er meer dan ooit behangen. Samen met u wordt het juiste papier - van klassiek tot trendy - gekozen en voor een feilloze afwerking zonder luchtbelletjes gezorgd. Thiels Deco is uw behanger in Geraardsbergen.

Ruime keuze

Het juiste behang, samenhangend met de sfeer en stijl van uw interieur, doet uw muur ademen. Van klassiek tot zeer trendy, alles is mogelijk:

  • Gewoon behang
  • Vliesbehang
  • Glasweefselbehang
  • Vinyl

Focus op afwerking

Eens het behangpapier gekozen, is het tijd voor het ruwere werk. Zo nodig kan u Thiels Deco inschakelen voor het verwijderen van oud behangpapier of het verplaatsen van meubels. Als u zelf eens graag de handen uit de mouwen steekt, mag u dat uiteraard altijd doen.

Na de werken wil u uiteraard geen vuiligheid of luchtbelletjes in het behang, maar vooral rechte behangbanen. Thiels Deco voert uw behangwerken netjes uit, met een enorme focus op afwerking.

Contact

Een make-over kan al met enkele rollen behangpapier. U zal zich in een geheel nieuwe ruimte wanen. Om dit leuke gevoel bij uzelf te creëren, neemt u gerust contact op. Thiels Deco staat u met raad en daad bij in de keuzes voor uw muurbekleding. Maak een afspraak.